loading...

سوني

سوني

بازدید : 263
11 زمان : 1399:2

در ژوئيه سال ۲۰۰۵ سوني مارك «كونيكا مينولتا» را خريداري كرد كه اين مارك به سوني اجازه داد محصول دي‌اس‌ال‌آر آلفا ۱۰۰ را توليد كند. اين دوربين در اواسط سال ۲۰۰۶ معرفي شد و خيلي از تكنولوژي به كار گرفته شده از سوي كونيكا مينولتا را در ساخت محصولات قبلي‌اش به ارث برده بود. سنسور۱۰٫۲مگاپيكسلي از سوي اين شركت طراحي و ساخته شده است. سوني در عين حال عرضه‌كننده سنسورهاي شركت‌هاي نيكون و پنتاكس است. سوني در عين حال بزرگ‌ترين سهامدار شركت تامرون، شركت ژاپني توليدكننده لنزهاي عكاسي است.

بازدید : 294
11 زمان : 1399:2

ورود شركت سوني در سال ۱۹۹۳ به بخش بازي‌هاي كامپيوتري ويدئويي از اهميت زيادي برخوردار بود. در آن زمان سوني پروژه ساخت يك دستگاه سي دي خوان براي «سوپرنينتندو» را به حالت معلق درآورد و سال بعد همين سيستم را به اولين سري محصولات پلي استيشن تبديل كرد كه موفقيتي جهاني يافت. اين شركت اخيراً به بازار انيميشن هم وارد شده و استوديو آنيپلكس را تأسيس كرد.

بازدید : 252
11 زمان : 1399:2

علاوه بر توليد محصولات الكترونيكي، سوني در چند جبهه مهم ديگر هم حاضر است. اين شركت مالك شركت سينمايي آمريكايي كلمبيا پيكچرز است و در بازار تلويزيوني تحت نام سوني پيكچرز اينترتينمنت فعاليت مي‌كند.

در صنعت موسيقي سوني موزيك بزرگ‌ترين شركت موسيقي جهان است و در ژاپن از طريق هال نتورك، مديريت بزرگ‌ترين سالن‌هاي زنجيره‌اي از برگزاري كنسرت را تحت عنوان «زپ» در اين كشور برعهده دارد. سوني به منظور حفظ محصولات اين شركت از سي دي‌هاي كپي شده غيرمجاز، روي برخي از سي دي‌هاي خود يك ويروس روت كيت وارد كرده تا ميزان قابل استفاده بودن آن‌ها را در كامپيوتر مصرف‌كننده‌ها پايين بياورد. در ابتدا سكوت شركت سوني در عدم اعتراف به وجود اين ويروس سر و صداي زيادي ايجاد كرد.

بازدید : 241
11 زمان : 1399:2

يكي از ناموفق‌ترين محصولات سوني متعلق به زماني بود كه جنگ فرمت نوارهاي ويدئويي در دهه ۱۹۸۰ ميلادي اوج گرفت. در آن زمان سوني با سيستم «بتامكس» دستگاه ضبط ويدئو با شركت جي‌وي‌سي كه سيستم «وي.اچ. اس» را توليد كرده بود، در حال رقابت بود. با وجود اينكه «بتامكس» كيفيت تصويري بهتري داشت در نهايت اين «وي.اچ. اس» بود كه توانست از رقيب خود در بازار فروش پيشي بگيرد و بعد از مدتي استاندارد جهاني دستگاه وي.سي. آر شد كه سوني را مجبور به تقليد كرد.

در لابراتورهاي سوني، لئو اساكي محقق و برنده نوبل فيزيك در سال ۱۹۵۷ ديويد تونلي اختراع كرد كه به لطف آن اين شركت را در بخش تجهيزات تلويزيون‌هاي حرفه‌اي جزو سردمداران شركت‌هاي الكترونيك قرار داد. با توليد دوربين‌هاي تصويربرداري، ويدئوميكسر، مونيتور، سوني امروز به عنوان شركت پيشگام بازار به ويژه در زمينه توليد دوربين‌هاي اچ. دي شناخته مي‌شود. اين شركت در سينماي ديجيتال با توليد دوربين‌هاي اچ. دي ساخته شده براي صنعت سينمايي نظير محصولات اف۲۳ و اف۳۵ كه معمولاً براي خيلي از توليدات سينمايي هاليوود مورد استفاده قرار مي‌گيرند، هم حضور فعالي دارد.

بازدید : 304
11 زمان : 1399:2

بعد از توليد واكمن در سال ۱۹۷۹، در سال ۱۹۸۲ محصول نوار ويدئويي بتاكم حرفه‌اي سوني به همراه لوح فشرده به بازار عرضه شد. يك سال بعد، سوني ديسكت ريز ۹۰ ميلي‌متري (فلاپي ديسك ۵/۳ اينچي) را به جهانيان معرفي كرد كه البته با گذشت زمان و با ورود فرمت‌هاي جديدتر محصولي قديمي نام گرفت.

در سال ۱۹۸۳ شركت سوني سيستم كامپيوتر خانگي «ام‌اس‌اكس» را ساخت و سپس لوح فشرده (سي‌دي) را به بازار عرضه كرد. در سال ۱۹۸۴ سوني «ديسكمن» را توليد كرد كه در راستاي موفقيت كسب شده از سوي واكمن، به عنوان محصول قابل حمل (سي‌دي) شناخته مي‌شد.

بازدید : 294
11 زمان : 1399:2

اگر اولين محصول تي.تي. كي يك نوع كتري براي برنج بود، سوني خيلي زود خود را با محصولات راديويي‌اش معرفي كرد. در سال ۱۹۵۵ اين شركت مدل تي. ار-۵۵ اولين دستگاه ترانزيستوري را كه به راحتي در جيب هم قابل نگهداري بود توليد كرد. ايبوكا كه اوايل اين دهه ۱۹۵۰ به ايالات متحده آمريكا سفر كرده بود، مشتاق بود كه از آزمايشگاه‌هاي بل ديدن كند. پس از آن، متوجه شد كه بايد مجوزي به منظور راه‌اندازي شعبه‌اي از آزمايشگاه بل كه در حوزه ترانزيستور فعاليت مي‌كرد را گرفته و آنرا به شركتش در ژاپن منتقل نمايد.

در آن زمان بيشتر شركت‌هاي آمريكايي تحقيقاتشان را روي ترانزيستور براي مصارف نظامي انجام مي‌دادند ولي ايبوكا خواهان استفاده از آن در سيستم ارتباطي بود. در نتيجه اولين محصول تجاري ژاپن كه راديوي ترانزيستي سوني تي آر-۵۵ به بازار عرضه شد. چند ماه بعد سوني محصول جديدش «تي. آر-۷۲» كه توجه خيلي‌ها را در ژاپن و بازارهاي خارجي جلب كرد، به بازار فرستاد. اين راديو با مجهز بودن به سيستم شش ترانزيستوره، برون‌داد كشويي و كيفيت فوق‌العاده صدا، فروش قابل ملاحظه‌اي داشت.

سال بعد سوني «تي. آر-۶» را به بازار عرضه كرد كه تفاوت‌هاي عمده‌اي با محصولات قبلي، به خاطر طراحي نازك و كيفيت صداي خوب داشت. در همان مقطع زماني، براي اولين بار سوني با «آچان» يك شخصيت كارتوني خلق شده توسط فويوهيكو اكابي، قرارداد تبليغاتي بست. يك سال بعد، شركت تي.تي. كي با مدل «تي. آر-۶۳» عرضه شد و سوني به يك موفقيت تجاري عظيم دست يافت. در اواسط دهه ۱۹۵۰ ميلادي، فروش راديوي ترانزيستوري قابل حمل سبب شد، تا توليد اين محصول از ۱۰۰ هزار دستگاه در سال ۱۹۵۵ به ۵ ميليون در سال ۱۹۶۸ رسيد.

از دهه ۱۹۵۰ ميلادي، فعاليت‌هاي سوني توليد محصولاتي ازجمله تلويزيون، دستگاه‌هاي راديويي با ابعاد مختلف (واكمن يكي از اختراعات شركت توكيويي و محصول سال ۱۹۷۹ سوني به عنوان اولين دستگاه پخش موسيقي قابل حمل در جهان، اولين دستگاه كاست خوان و امروز پخش كننده دستگاه‌هاي ام‌پي‌تري دي‌وي‌دي و ديسك بلو-ري و دستگاه‌هاي ويدئويي مثل دستگاه‌هاي ضبط ويدئو و ويدئو كاست‌هاي مربوط (ازجمله سيستم نه چندان موفق بتامكس كه در سال ۱۹۷۶ خلق شد و خيلي زود با فرمت وي‌اچ‌اس شركت پاناسونيك جايگزين شد) انواع دستگاه‌هاي ال. دي، وي.سي. دي، دي.وي. دي، ام. دي و حتي يو.ام. دي (سيستم اپتيك طراحي شده سوني براي پي.اس. پي پلي استيشن) و دوربين‌هاي تصويربرداري(Cyber-shot)، دوربين‌هاي عكاسي ديجيتال(ALFA) و كامپيوترهاي شخصي (VAIO) و به تازگي گوشي‌هاي هوشمند (XPERIA) كه شناخته شده‌ترين آن‌ها هستند، را شامل مي‌شوند. سوني تا كنون جوايز بسياري را در نمايشگاه‌هاي معتبر فناوري كسب كرده‌است. آخرين آنها تلفن همراه (Xperia XZ Premium) است، كه در كنگره جهاني موبايل MWC 2017 به عنوان بهترين گوشي همراه هوشمند جديد معرفي شد

بازدید : 299
11 زمان : 1399:2

پس از آنكه ايبوكا و موريتا موفق به گسترش بازار محصولات خود به ايالات متحده شدند، خيلي زود تحقيقاتي براي پيداكردن نامي كه بتواند مشخصه و معرف محصولاتشان باشد و بتواند مشتريان را به سوي اين كمپاني جلب كند، انجام دادند. در ابتدا تصور شد كه از حروف اختصاري تي.تي. كي استفاده شود ولي چنين نامي ممكن بود با نام شركت راه‌آهن توكيو كه با نام تي.تي. كي شناخته شده بود، آشفتگي ذهني ايجاد كند.

موريتا مي‌خواست نامي پيدا كند كه در هيچ زباني وجود نداشته باشد و هركس در دنيا بتواند از طريق محصولاتش آن نام را شناسايي كند. نام «Sony» يا سوني كه در سال ۱۹۵۸ به اين شركت اطلاق شد، از تركيب دو كلمه لاتين «Sonus» و انگليسي «Sonny» ساخته شده است.

واژه «Sonus» در لاتين شبيه كلمات «Sound» به معني صدا و «Sonic» به معني صوتي است. «Sonny» هم به‌معناي پسربچه است؛ كه تركيب اين كلمات در واژه سوني گروهي كوچك از جوانان پرانرژي را كه علاقه زيادي براي ايده‌هاي جديد و پيشرفت دارند، معرفي مي‌كرد. در آن زمان كه يك شركت ژاپني براي نام خود به حروف لاتين متوسل شود و از علايم و اشكال محلي استفاده نكند، اقدام عجيبي بود. تي.تي. كي از خدمات بانكي ميتسويي بهره مي‌برد، كه ترجيح مي‌داد نامي هم چون «Sony Electronic Industries» يا «Sony Teletech» براي اين شركت انتخاب شود. اما موريتا نمي‌خواست نام اين شركت را با يك نوع صنعت خاص پيوند دهد و درنهايت هم ايبوكا و هم بانكدارها را با ايده خود موافق سازد. در سال ۱۹۵۸ اين كمپاني نام حقوقي «سوني» را براي خود انتخاب كرد كه در هر زباني به راحتي قابل خواندن و تلفظ است.

بازدید : 279
11 زمان : 1399:2

چهار سال بعد، در ۱۹۵۷ كه ايبوكا و موريتا شروع به فروش اولين راديوهاي ترانزيستوري جيبي در دنيا كردند، به دنبال نامي جديد و مناسب براي شركتشان مي‌گشتند؛ لذا يكي از كلمات رايج در آن زمان يعني (به انگليسي: Sonny) به معناي پسر بچه را با عبارت (به لاتين: Sonus) كه از ريشه (به انگليسي: Sound) بود، تركيب كردند و از آن كلمه سوني (به انگليسي: Sony) را پديد آوردند، كه در هر زباني به راحتي قابل تلفظ كردن و خوانده شدن است. اين تركيب گوياي گروهي از جوانان است، كه انرژي و علاقه بسياري براي ارائه توليدات و ايده‌هاي جديد دارند.

با نام‌گذاري جديد، شركت به تجارت با ايالات متحده آمريكا متمايل شد. ايبوكا و موريتا دريافتند، كه در دراز مدت مهم‌ترين بازار آنها به ويژه در بخش ابداعات جديد، ايالات متحده خواهد بود. آنها به اين نتيجه رسيدند كه هر كس بتواند در آنجا نفوذ كند، مي‌تواند در تمام دنيا فعاليت‌هاي خود را گسترش دهد. اواخر دهه ۱۹۵۰ بسياري از شركت‌هاي ديگر ژاپني مثل تويوتا نيز به همين نتيجه رسيدند، ولي مي‌توان سوني را تنها شركت ژاپني دانست، كه حاضر شد تمام سياست‌هاي خويش را مبتني بر مقتضيات تجارت در ايالات متحده، شكل دهد.

بازدید : 339
11 زمان : 1399:2

در تاريخ ۷ مي ۱۹۴۶ ماسارو ايبوكا و آكيو موريتا دو مهندس ژاپني، شركت مشترك خويش را با نام «توكيو تسوشين كوگيو» تأسيس كردند. موريتا تا آن زمان جوان ۲۳ ساله‌اي بود، كه رشته فيزيك را در دانشگاه اوساكا به پايان رسانده و يك دوره آموزش افسري را نيز به اتمام رسانده بود.

او در مهم‌ترين پروژه تحقيقاتي ارتش ژاپن به كار اشتغال داشت. اين واحد تسليحات و بمب‌هاي هدايت شونده و تجهيزات ديد در شب ابداع مي‌كرد. براي موريتا بسيار جذاب و وسوسه‌برانگيز بود كه در تيم اجراي پروژه حضور داشته باشد. ايبوكا نيز به عنوان مهندس فني نيروي دريايي، عضو كليدي همين گروه بود. مهم‌ترين موفقيت او تا آن زمان اختراع اولين دستگاه ويژه جستجوي زيردريايي به حساب مي‌آمد، كه در نيروي هوايي امپراتوري ژاپن به خدمت گرفته شد و كارايي بالايي از خود نشان داد.

ايبوكا و موريتا براي اولين بار در پاييز ۱۹۴۴ به عنوان اعضاي گروه فوق سري «كميته تحقيقات جنگ» با يكديگر ملاقات كرده بودند. همين گفتگوها مبناي تداوم همكاري بنيان‌گذاران شركت سوني شد؛ لذا آنها هيچ فرصتي را از دست ندادند و بلافاصله دست به كار شدند و از طريق حاميان با نفوذ خود، سرمايه لازم براي تأسيس شركت را به دست آوردند و سوني اوايل سال ۱۹۴۶ تأسيس شد.

اين دو كارشناس به دنبال محصولات جديد و كارا بودند و مي‌خواستند كالاهاي مصرفي كاملاً نويني روانه بازار كنند. براي اين كار تكنولوژي مورد نيازشان را خود ابداع كردند. اين ايده بعدها يكي از اصولي بود كه آنها و همين‌طور مديران سال‌هاي اخير سوني، از آن پيروي مي‌كردند، شركتي كه همواره خواسته همه ابداعات و كارها را خودش به تنهايي انجام دهد و در همه زمينه‌ها پيشگام باشد. چنين برداشتي مي‌تواند توجيه‌گر بلندپروازي‌اي باشد، كه سال‌ها بعد، سوني با آن، بازار لوازم الكترونيكي جهان را فتح كرد.

اولين محصول آنها يك پلوپز برقي بود، كه هيچ‌گاه به بازار عرضه نشد. ابداع يك بالش الكتريكي گرم‌كننده نيز، موفقيت اندكي به همراه آورد، ولي در سال ۱۹۵۰، توليد اولين نوار ضبط صوت و دستگاه پخش آن در بازار ژاپن يك نقطه عطف پديد آورد. اين محصول تايپ-جي ناميده شد.

ايبوكا و موريتا در آن زمان بيش از يك‌صد كارمند داشتند، اما هنوز هم شركت آنها كوچك و كم‌اهميت بود. اين وضعيت در يكي از روزهاي سال ۱۹۵۳ تغيير كرد. در آن روز آكيو موريتا، به نيويورك سفر كرده بود، تا گواهي اعطاي مجوز ساخت ترانزيستور را از شركت «آزمايشگاه‌هاي بل» براي استفاده در شركتشان دريافت كند.

به اين ترتيب، يك افسر ژاپني توانست تنها هشت سال پس از جنگ جهاني دوم با پرداخت ۲۵ هزار دلار، يكي از مهم‌ترين اختراعات جهان را، از آن خود كند. مجله نيوزويك در مورد موريتا نوشت:

او مردي بود كه به تنهايي تصور جهانيان از تجار ژاپني را تغيير داد… !

بازدید : 274
11 زمان : 1399:2

سوني، (به ژاپني: ソニー株式会社) شركت خوشه‌اي ژاپني و چندمليتي است، كه دفتر مركزي آن در شهر ميناتو، توكيو قرار دارد.[۳]

فعاليت‌هاي اين شركت، عمدتاً بر ارائه خدمات رسانهاي، سرگرمي، بازي‌هاي رايانه‌اي، لوازم الكترونيكي خانگي و خدمات مالي متمركز مي‌باشد.[۲]

در حال حاضر شركت سوني به‌عنوان بزرگترين توليدكننده وسايل الكترونيكي و تجهيزات پيشرفته الكترونيكي در جهان، شناخته مي‌شود، همچنين همراه با سامسونگ و ال‌جي، جزو سه توليدكننده برتر تلويزيون در جهان به‌شمار مي‌آيد.[۴] اين شركت در سال ۲۰۱۲ در فهرست فورچون جهاني ۵۰۰ در رتبه ۸۷ از بزرگترين شركت‌هاي جهان قرار گرفت.[۵] شركت سوني داراي تعداد زيادي شركت تابعه، زيرمجموعه و فرعي است، كه شناخته شده‌ترين آنها عبارتند از: سرگرمي كامپيوتري سوني، سوني پيكچرز، سوني ميوزيك، انتشارات موسيقي سوني/اي‌تي‌وي، سوني فايننشيال هولدينگز و ارتباطات همراه سوني.

تعداد صفحات : 0

درباره ما
موضوعات
آمار سایت
  • کل مطالب : 10
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 1
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 1
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 4
  • بازدید ماه : 152
  • بازدید سال : 188
  • بازدید کلی : 4150
  • <
    پیوندهای روزانه
    آرشیو
    اطلاعات کاربری
    نام کاربری :
    رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    کدهای اختصاصی